tomekjmopl, to skoda co stała nie należała do mnie. Wcześniej jeździłem Fiatem UNO i jeździłem razem z Robertem od momentu kiedy przeniósł się do Naszej firmy.
Przyciemnienia może faktycznie nie zauważyłem bo i tak było ciemno :P
Dołączam się do prośby genio o podanie ceny za przyciemnienie.
Przyciemnienia może faktycznie nie zauważyłem bo i tak było ciemno :P
Dołączam się do prośby genio o podanie ceny za przyciemnienie.
A że skodzina, nie była Twoja to ja wiem, bo należała ona do niezbyt miłego Pana Ciecia :diabelski_usmiech A wracając do tematu - Ceny w TEEFKA kolega nosferatus podaje w pierwszym swoim poście tego tematu.
Ja natomiast foliowałem w firmie Euroglass na Łokietka u Pana Grzegorza - http://www.euroglas.com.pl/. Cała impreza kosztowała 450 zł za tył zrobiony folią refleksyjną 15 (czyli o najmniejszym stopniu przepuszczalności światła) - wprawdzie znalazłem w Kraku taniej i to znacznie, ale jak zobaczyłem w jakich obskurnych garażach to robią, to odechciało mi się oszczędzać i wybrałem Euroglass - oczywiście nie żałuję
. Nie ukrywam, że były też droższe zakłady - min. ten na Bierzanowie, co go kolega nosferatus tak zachwala :wink: - więc jak widzisz, decyzja o tym gdzie zrobię tę folię poprzedzona była szerokim rozeznaniem rynku krakowskiego :diabelski_usmiech , a wybór to była średnia ważona :wink: pomiędzy ceną a jakością usługi i profesjonalizmem zakładu. W tym miejscu zaznaczam, że nie mam żadnych korzyści z zachwalania firmy na Łokietka - mam nadzieję, że kolega nosferatus się nie pogniewa - po prostu odpowiadam kolegom żywo zainteresowanym moją realizacją tego tematu - należy pamiętać, że ja foliowałem rok temu i nie jestem zorientowany w obecnych poziomach cen :-)Pozdrawiam i życzę jak najszybszej realizacji tematu - słoneczko praży przecież coraz mocniej :szeroki_usmiech
:cry: Wiem że jest on pod tą czarną listwa (pod tą gdzie są zamontowane wycieraczki do szyb)
:wink:
Komentarz